Over ons


IMG_0449autrescars

Autres Cars is een jong en dynamisch autobedrijf wat zich met name toelegt op betaalbare gebruikte auto’s. Het assortiment is uiteenlopend van kleine zuinige gezinsauto’s tot luxe familieauto’s. Bij de meeste auto’s wordt ook een NAP en APK geleverd. Vanzelfsprekend staat de koffie voor u klaar. Autres Cars is gevestigd op het “MOBILITEITSPARK055”te Wenum Wiesel.

Het MOBILITEITSPARK055 is het meest complete autobedrijf in de omgeving. Op het park zijn vele diciplines ondergebracht zoals AUTOVERKOOP, POETSBEDRIJF,  EN  EEN AUTO RESTYLE BEDRIJF.  En dit allemaal onder 1 dak! Tevens kunt u ook voor al uw onderhoud terecht op ons park zoals o.a APK en bandenservice.

Ook wanneer u uw huidige auto wilt inruilen, bent u bij AUTRES CARS aan het goede adres. Wij taxeren uw auto zorgvuldig en geven u een rieele prijs terug. U hoeft uw auto dus niet zelf te verkopen en toch krijgt een een goede prijs. Zo bent u geen tijd kwijt met de verkoop en niemand aan de deur. Kom gerust eens langs voor een objectieve beoordeling van uw auto en een kijkje in onze voorraad occasions.

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen. Wij staan u graag te woord.